Λάρισα: Ο απορροφητήρας έκρυβε θησαυρό σε μετρητά!

Λάρισα: Ο απορροφητήρας έκρυβε θησαυρό σε μετρητά!

Like
79
0
Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018
Golden NewsΟι «ποντικοί» ήταν τόσο σχολαστικοί ώστε ξήλωσαν ακόμη και το… σοβατεπί από τους τοίχους για το ενδεχόμενο να έκρυβε τιμαλφή!

Ήταν αδύνατο να μην ανακαλύψουν οι «ποντικοί» τον θησαυρό σε ζεστό χρήμα που φύλαγαν οι ιδιοκτήτες μιας από τις δύο μονοκατοικίες τις οποίες διέρρηξαν στη Λάρισα, καθώς ήταν τόσο σχολαστικοί ώστε ξήλωσαν ακόμη και το… σοβατεπί από τους τοίχους για το ενδεχόμενο να έκρυβε τιμαλφή!

Αφού άδειασαν όλα τα συρτάρια και τις ντουλάπες πετώντας το περιεχόμενό τους στο δάπεδο, αφού άνοιξαν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και αναποδογύρισαν όλα τα έπιπλα ξηλώνοντας τις φόδρες από καναπέδες και καρέκλες, οι κακοποιοί ξήλωσαν ακόμη και τις σωληνώσεις από τον εξαερισμό του απορροφητήρα της κουζίνας! Και εκεί βρήκαν αυτό που έψαχναν, καθώς οι ένοικοι είχαν κρύψει όλες τις οικονομίες τους ύψους 10.000 ευρώ!

Οι ιδιοκτήτες των δυο σπιτιών έπαθαν σοκ όταν επέστρεψαν και τα βρήκαν σχεδόν ολοκληρωτικά κατεστραμμένα. Μάλιστα, οι δράστες είχε ξηλώσει ακόμη και το κάσωμα της εισόδου για να μπουν μέσα. Όπως λένε τα θύματα, η αξία των κλοπιμαίων είναι πολύ μικρότερη από το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν!

Comments are closed.