Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν μετά από 19 χρόνια επικίνδυνο ληστή

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν μετά από 19 χρόνια επικίνδυνο ληστή

Like
36
0
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018
LaVie NewsΟ 39χρονος –σήμερα- αλλοδαπός ήταν μόλις 20 χρόνων όταν συμμετείχε στη ληστεία σε βάρος δύο Ελλήνων μαζί με άλλους συνεργούς του που τους ξυλοκόπησαν με ιδιαίτερη σκληρότητα

Κατάφερνε να διαφεύγει επί 19 ολόκληρα χρόνια ένας από τους δράστες μιας ιδιαίτερα βίαιης ληστείας η οποία είχε γίνει το βράδυ της 9ης Αυγούστου 1999 στην Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου στην Θεσσαλονίκη, παρ’ όλο που σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!

Ο 39χρονος –σήμερα- αλλοδαπός ήταν μόλις 20 χρόνων όταν συμμετείχε στη ληστεία σε βάρος δύο Ελλήνων μαζί με άλλους συνεργούς του που τους ξυλοκόπησαν με ιδιαίτερη σκληρότητα. Όμως, είχε ταυτοποιηθεί και αναζητούνταν, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του 4ου Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Η τύχη του πήρε τέλος την περασμένη Δευτέρα, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Πρέβεζα και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ο οποίος διέταξε την μεταγωγή του στην Θεσσαλονίκη για να απολογηθεί.

Comments are closed.