Αλμυρός: Αλβανοί έκλεψαν γουρούνι και το έσφαξαν

Αλμυρός: Αλβανοί έκλεψαν γουρούνι και το έσφαξαν

Like
20
0
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018
LaVie News



Το κρέας αποδόθηκε στον ηλικιωμένο κτηνοτρόφο, ενώ οι δράστες που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για ζωοκλοπή και ζωοκτονία

Η περιγραφή που έδωσε ο 79χρονος ιδιοκτήτης μιας χοιροτροφικής μονάδας στην περιοχή Γαύριανη του Αλμυρού, βοήθησε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να εντοπίσουν τους ζωοκλέφτες που άρπαξαν ένα γουρούνι από τις εγκαταστάσεις και τράπηκαν σε φυγή.

Όταν, όμως, εντόπισαν τους δυο Αλβανούς ηλικίας 34 και 36 χρόνων είχαν ήδη σφάξει και τεμαχίσει το άτυχο ζώο, με σκοπό να το διαθέσουν προς πώληση! Το κρέας αποδόθηκε στον ηλικιωμένο κτηνοτρόφο, ενώ οι δράστες που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για ζωοκλοπή και ζωοκτονία και κίνησε την διαδικασία για την διοικητική απέλασή τους.

-Στην Τήνο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μια 67χρονη Ελληνίδα η οποία είχε περιορίσει την κινητικότητα του οικόσιτου ζώου που εξέτρεφε δένοντάς του τα πόδια (το γνωστό «παστούρωμα»). Στην δράστιδα, που κατηγορείται για κακοποίηση ζώου, επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Comments are closed.