Εξωλέμβιες μηχανές στόχος διαρρηκτών στον Μύτικα

Εξωλέμβιες μηχανές στόχος διαρρηκτών στον Μύτικα

Like
47
0
Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018
LaVie News

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τις κλοπές, εκτιμούν ότι οι δράστες είναι μέλη συμμοριών που έχουν ιδιαίτερη «αδυναμία» στις εξωλέμβιες μηχανές σκαφών, τις οποίες μεταπωλούν κυρίως στη Ρουμανία

Μόλις έφυγαν οι παραθεριστές από τα εξοχικά τους στο Μύτικα της Αιτωλοακαρνανίας, εμφανίστηκαν οι… διαρρήκτες! Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που επέστρεψαν για το Σαββατοκύριακο, ανακάλυψαν ότι είχαν δεχθεί «επισκέψεις» κατά την διάρκεια της απουσίας τους.

Τα περισσότερα κρούσματα είχαν καταγραφεί στην περιοχή κοντά στο παραθαλάσσιο χωριό «Παλιόβαρκα», στη δυτική πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας, σε σπίτια που ήταν κλειστά τις τελευταίες μέρες. Οι αστυνομικοί που ερευνούν τις κλοπές, εκτιμούν ότι οι δράστες είναι μέλη συμμοριών που έχουν ιδιαίτερη «αδυναμία» στις εξωλέμβιες μηχανές σκαφών, τις οποίες μεταπωλούν κυρίως στη Ρουμανία.

-Σαρώνουν οι ζωοκλέφτες στην Δυτική Ελλάδα. Ένα ακόμα κρούσμα ζωοκλοπής καταγράφηκε στην περιοχή Άγιος Γεώργιος του Μεσολογγίου, όπου άγνωστοι τρύπωσαν σε ένα περιφραγμένο αγροτεμάχιο και άρπαξαν από μέσα δέκα πρόβατα. Ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού ενημέρωσε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων και ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες.

Πηγή www.protothema.gr

Comments are closed.