Βαγγέλης Αραβαντινός – “Θα Σε Νικήσω”

Βαγγέλης Αραβαντινός – “Θα Σε Νικήσω”

Like
60
0
Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2019
Ελληνικές κυκλοφορίεςΟ Βαγγέλης Αραβαντινός επιστρέφει και μας παρουσιάζει μία άκρως δυναμική μπαλάντα, με τίτλο “Θα Σε Νικήσω”. 

Τους στίχους και τη μουσική τους υπογράφει ο Αλέξανδρος Μαυρίδης και την επιμέλεια παραγωγής, ο χρόνια συνεργάτης του, Γιάννης Θάνος

Ο νεαρός καλλιτέχνης από την Κεφαλλονιά φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις, αφού η δισκογραφική του πορείατα τελευταία χρόνια, μόνο ως ανοδικήμπορεί να χαρακτηριστεί και οι εμφανίσειςτου στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι Sold Out.

Παράλληλα, οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις (“Μάνα Εξ Ουρανού”, “Οικογενειακές Ιστορίες”, “Ευτυχισμένοι Μαζί”) διαδέχονται ταχύτατα η μία την άλλη και το AirPlay των τραγουδιών του, έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των Djs και των ραδιοφωνικών σταθμών.

Επιπλέον, το αστείρευτο ταλέντο του σε συνδυασμό με τις σπουδέςτου στο κλασσικό πιάνο και στην ερμηνεία του άνοιξε τις πόρτες σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρίας και τον ανέδειξαν σε ένα από τα ανερχόμενα αστέριαστο χώρο του τραγουδιού…

Ακούστε το …..

Comments are closed.